Access Lichaamsprocessen

MTVSS lichaamsproces

Dit is een krachtig lichaamsproces wat voornamelijk werkt op het immuunsysteem. Een MTVSS behandeling wordt over het algemeen als diep ontspannend ervaren.
Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden.

Het is een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, auto-immuun ziektes en verandering van het functioneren van organen. MTVSS wordt daarnaast gebruikt als algehele, zeer ontspannende lichaamsbehandeling; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.
Tijdens de behandeling raak ik licht met vlakke hand specifieke plekken op het lichaam aan zoals hoofd, voeten, benen, buik en rug(organen).

BMM lichaamsproces

Veel van de gesteldheden van het lichaam zijn ontstaan door het vastzetten van psychologische en fysiologische patronen die niet van onszelf zijn. Dat komt omdat we in het bezit zijn van een natuurlijke vaardigheid om anderen energetisch en lichamelijk na te bootsen.

Deze (overlevings-)vaardigheid hebben we onder meer om ons aan te passen, om te leren, om anderen en de wereld te begrijpen en om geaccepteerd te worden.
Maar is deze nabootsing wel wie jij werkelijk bent en wilt zijn?

Hoeveel standpunten, overtuigingen en fysieke uitingen heb je vanaf je kindertijd overgenomen van mensen die belangrijk voor je waren, of die jij belangrijk hebt gemaakt? En hoeveel van deze uitingen heb je vastgezet in je systeem? Is het nu tijd om dat los te laten en meer te leven vanuit ‘Jij’?

Biomimatic mimicry ontsluit de programmering die maakt dat we functioneren vanuit (onbewuste) imitatie en nabootsing. En maakt daarmee mogelijk om na elke behandeling steeds meer vanuit de bewuste eigen keuze te gaan functioneren.

Tarief Access Lichaamsproces sessie

€60,- voor een sessie van 1,5 – 2 uur.

Waar?

In Twente en Drenthe

Access lichaamsprocessen kan ofwel in mijn praktijkruimte aan de Schooldijk 21 te Nieuw-Amsterdam of op mijn woonadres Kleines Birkenvenn 7 te Nordhorn.

Het is ook mogelijk bij u thuis een behandeling te doen. Dit doe ik echter alleen bij mensen die geen mogelijkheid hebben bij mij langs te komen en toch graag een behandeling willen ontvangen.

Wil je een afspraak maken voor een sessie of wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met mij op!