Access Bars®

We functioneren in het dagelijks leven allemaal vanuit een bepaalde programmering net als een computer. Deze programmering bevat al onze overtuigingen, gedachten, houdingen, ideeën en beslissingen die we ooit hebben gehad en gaandeweg het leven als patronen hebben opgeslagen. Ieder persoon handelt vanuit deze patronen.

Naarmate je verder gaat in je leven blijken ontstane patronen die aanvankelijk heel nuttig waren ineens blokkerend te werken. Zo kan een overtuiging die in de kindertijd is ontstaan om je te beschermen in je volwassen leven je zo blokkeren dat je bepaalde dingen gewoonweg niet voor elkaar krijgt. Denk bijvoorbeeld aan t opstarten van een eigen bedrijf of succesvol zijn in je werk.

Stel je eens voor dat je die blokkerende overtuiging kunt opheffen? Wat is er dan ineens allemaal mogelijk in je leven? Welke wensen kun jij dan zelf in vervulling laten gaan?

Hoe werkt Access Bars®?

Tijdens de behandeling van 1 tot 1,5 uur lig je, gekleed, op een behandeltafel. Ik ga de 32 Access Bars punten bij langs die op zich op je hoofd bevinden en jij zult merken dat je tijdens deze lichte aanrakingen van deze punten heel diep ontspannen raakt.

Een neurologisch wetenschapper heeft middels scans aangetoond dat mensen die een Access Bars behandeling krijgen in dat uur net zo diep ontspannen zijn als mensen die urenlang achter elkaar mediteren en dan pas deze diepe ontspanning bereiken. 

Dat is dan meteen het beginresultaat van een bars behandeling. Op zijn minst zul je je zeer ontspannen voelen na de behandeling. Er gebeurt echter meer!

Doordat je lichaamseigen energie gaat stromen (door de aanraking van de punten) krijg je de mogelijkheid om alle patronen oftewel overtuigingen, ideeën, gedachten, houdingen en beslissingen die je ooit gecreëerd hebt maar die je nu niet meer nodig hebt en daarmee ballast vormen of zelfs blokkerend werken kunt WISSEN. Dat wissen doe je zelf, automatisch, onbewust en ontelbaar vaak per behandeling.

En wat gebeurt er dan?

Wanneer je lichaam automatisch gewist heeft wat het wilde wissen houd je ruimte over. Deze ruimte kun je gaan gebruiken om te creëren. Je kunt je leven zo gaan vormgeven zoals jij het wilt!

Wat wil jij? Hoe wil jij leven? Creëer het zoals je het wilt!

Access Bars heeft je geholpen met het opruimen van oude rommel en blokkerende ballast.

Zichtbare veranderingen

Wat ik met name zie en hoor bij cliënten na deze behandelingen is verandering in levenshouding.

Waar iemand eerst nog heel negatief is over zijn medemens is deze houding na slechts 1 behandeling radicaal verandert en kan hij zijn medemens zonder oordeel en/of negatieve houding tegemoet treden.
Maar ik zie ook verandering in de relationele sfeer tussen partners, waarbij problemen simpelweg verdwijnen omdat ze geen reden meer hebben om te kunnen blijven bestaan.

In het lichaam zie ik ook veranderingen. Deze veranderingen vinden geleidelijker plaats dan n.a.v. ThetaHealing behandelingen. Patronen worden gewijzigd, dan uit zich dat ook fysiek in het lichaam.

Zo kun je veranderingen verwachten bij chronische klachten in de zin van afname van pijnklachten en afname van de algehele klacht tot aan algehele verdwijning van de klacht / ziekte in totaliteit.

Benieuwd wat mijn cliënten zeggen over AccessBars en over mij? Klik dan hier.

Tarief Access Bars sessie

€50,- voor een sessie van 1 – 1,5 uur.

Wil je een afspraak maken voor een sessie of wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met mij op!