Reacties cliënten

Reactie cliënt

De AccessBars behandeling heb ik als heel bijzonder ervaren, bijna magisch.

Ik raakte in een split second in een heel diepe ontspanning. Tijdens de behandeling voel ik dat het in mijn lichaam begint te stromen, te tintelen, alsof alle cellen van zuurstof en liefde worden voorzien.

Het fijne is, dat er ook naar problemen wordt gekeken en alles in werking wordt gezet om een betere gezondheid en een gemakkelijker leven te creëren.

’s Nachts slaap ik nu heel diep en ben ’s morgens beter uitgerust. Hoewel ik nog steeds rust moet zoeken overdag, voelt het heel erg fijn en nog dagen na de behandeling voel ik de energie stromen en ben ik veel helderder in mijn hoofd.

Ik ben heel blij met de AccessBars en de andere technieken die Erika kan toepassen. Het doet mij erg goed. Kan het iedereen aanbevelen.?

Reactie cliënt

Ik kreeg dit berichtje de ochtend na de MTVSS Body Process behandeling:

Hoi Erika, goedemorgen. Er gebeurt zoveel in mijn lichaam en geest! Het goede is dat mijn oren opengaan (red. cliënt had dicht zittende oren toen ze bij mij kwam voor de behandeling) en ik voor het eerst in jaren gehuild heb! Mijn emoties waren volledig geblokkeerd. Ik doe het nu rustig aan. Dankjewel en een fijne dag gewenst!

Reactie cliënt

Het is onbeschrijflijk wat de Thetahealing en Acces Bars en Body processen doen met mijn algehele gesteldheid. Ik ervaar grote transformaties in mijn gevoel wat zich vervolgens direct uit in mijn lichaam.
Ik kamp al sinds mijn 13e met erge rugpijn wat destijds begonnen is in mijn bovenrug en zich steeds verder heeft uitgebreid door mijn gehele rug. Al op vroege leeftijd (25 jaar) zakte ik regelmatig door mijn knieën heen van de pijn die vanuit de rug uitstraalde naar de knieën.
Volgens diverse medici was er niks mis met mij. Ik heb dan ook geen medische reden voor de gigantische pijn gevonden en ben er zelfs na mijn eerste zwangerschap gewoon mee naar huis gestuurd toen ik tassen met boodschappen en ook mijn kind nauwelijks kon tillen door de pijn in mijn vingers, polsen, ellebogen en uiteraard de gehele rug.
Sinds de behandelingen van Erika bemerk ik dat er beweging komt in de pijn die zich als stevige messen/ stokken heeft vastgezet in mijn rug langs mijn gehele ruggenwervel.
Ik voel tijdens behandelingen wervelingen door mijn hele lichaam en merk hoe bij iedere behandeling grote stukken pijn verdwijnen en ook niet meer terugkomen. Ik kan weer rennen met mijn kinderen en hond zonder daarna te moeten liggen vanwege pijn.
Erika werkt op gevoel en weet diepe pijnpunten feilloos op te sporen en te behandelen. Ik kan iedereen deze behandelmethoden aanraden!