Ervaar weken

Wil je ervaren hoe het is om ecologisch, zelfvoorzienend en spiritueel te leven? Wil jij ervaren hoe dat voor jou is en wil je weten wat er allemaal bij komt kijken? Dan is een ervaar week precies iets voor jou!

In de ervaar week leef je mee met ons dagritme en leer je door mee te draaien in onze routine wat er allemaal komt kijken bij het leven van een ecologisch, zelfvoorzienend en spiritueel leven.

In deze week draai je volledig met ons mee en krijg je gedurende een week een kijkje in ons dagelijks leven. We laten je kennismaken met basisprincipes zoals verwarmen met hout, koken op hout, bouwen met natuurlijke materialen en tuinieren op traditionele en alternatieve wijze.

Daarnaast maak je kennis met onze spirituele leefwijze en zie je op welke manier wij contact maken met God en in verbinding staan met het goddelijke in onszelf en in de ander. Wij streven ernaar doorlopend in verbinding te staan met het Goddelijke en zien deze levenswijze dan ook als een voorwaarde voor ons om deze verbinding blijvend tot stand te brengen in onszelf.

Wanneer je besluit langs te komen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om te vragen naar de mogelijkheden. De ervaar weken worden gehouden in de zomer en herfst en er wordt vanuit gegaan dat je zelf je eigen tent met toebehoren meeneemt om bij ons te kunnen verblijven.