Over NatureVivanta

Nature Vivanta staat voor Natuurlijk Leven in gemeenschap met anderen en in gemeenschap met God. 2020 stond in het teken van de verkoop van ons huis en het achterlaten van alle gebaande, gestandaardiseerde paden. 2021 was het jaar waarin we rondreisden om de thuisbasis voor NatureVivanta te vinden. Vanaf september 2021 zijn we officieel eigenaar van 3 hectare grond in Roemenië. We zijn van plan een stichting op te zetten en meer grond aan te kopen. Daarnaast willen we een community oprichten binnen de stichting waarbij mensen in gemeenschap met elkaar en met God samenleven.

Erika

NatureVivanta is opgericht door Erika. Ze is een visionair, filosoof, schrijfster, docent en coach die ervan overtuigd is dat de mens problematische situaties waaronder ziektes kan overwinnen door zichzelf simpelweg te herinneren wie hij in werkelijkheid is. Het herinneren en contact maken met de ware essentie leidt automatisch tot genezing, heldere waarneming en inzicht in oplossingen. Hierover channelt Erika doorlopend met de Bron/ God/ Schepper van AL dat IS. Middels haar heldere waarnemingen helpt ze mensen hun hart te volgen, contact te maken met hun ware essentie en zich volledig te herinneren wie ze zijn en wat ze hier op aarde komen doen. Daarnaast schrijft Erika boeken voor zowel kinderen als volwassenen en is ze bezig met meditaties, zodat de mens gestimuleerd wordt terug te gaan naar zijn ware essentie.

Henri

Binnen NatureVivanta richt Henri zich op de hand en span diensten die gedaan moeten worden. Er is veel opbouwwerk en er worden veel accommodaties gebouwd waar Henri intensief mee bezig is. Daarnaast is hij gepassioneerd voor zelfvoorzienend leven en met name voor zelfredzaamheid en autonomie. Roemenië is een zelfredzaam land bij uitstek. Vrijwel de gehele bevolking leeft van het land en voorziet zichzelf van voeding. Ook qua waterbehoefte voorziet de bevolking zichzelf. Enkel stroom en brandstof wordt hier ingekocht. Henri houdt zich binnen NatureVivanta bezig met de bouw van accommodaties, het verbouwen van groente en fruit en het geven van workshops rondom zelfvoorzienend en autonoom leven.