Op vakantie

Vakantie vieren kun je ook bij NatureVivanta doen!

Wij verhuren onze 4×4 camper en we verhuren onze yurt in onze paradijstuin. Lees hier meer over beide mogelijkheden voor een adembenemende vakantie.

Camper Pipitoetoet

Heerlijk Roemenië verkennen met een camper? 

Dat kan met onze Volkswagen T4 Syncro camperbus, genaamd PIPITOETOET. Deze compacte camper heeft een verhoogde wielbasis, heeft all terrain banden en heeft permanente vierwiel aandrijving wat hem zeer geschikt maakt voor kamperen op unieke plekjes in de natuur. 

Roemenië is een prachtig land om doorheen te reizen. Geniet van de prachtige natuur van bijvoorbeeld de Donaudelta en het Fagaras gebergte met zijn unieke weg de Transfagarasan.

De TransAlpina bergroute

Roemenië is ruig waardoor je de kans hebt oog in oog te komen staan met verschillende wilde dieren. De afwisseling onderweg met de romantische dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan maakt het echt een belevenis. Maar Roemenië kent natuurlijk ook bruisende en moderne steden.

De Bergroute TRANSFAGARASAN is adembenemend en kan fantastisch met onze camper gereden worden! Puur genieten!

Door zijn compacte omvang past deze camper op een gewoon parkeervak. Dit is erg handig bij het doen van boodschappen of het bezoeken van een museum of stad. 

Verder beschikt deze camper ondanks zijn kleine afmetingen over vele voorzieningen. Het permanente hoogdak maakt het tot een ideale gezinscamper. 

Wil je Roemenië ontdekken dan is deze camper echt een fantastische reisgenoot!

Balea Lac meer op de Transfagarasan bergroute

Pipi Toetoet is geschikt voor 2 volwassenen met 2 kinderen tot ongeveer 12 jaar. De achterbank klapt uit elkaar tot bed voor 2 volwassenen en bovenin kan ook een bed uitgeklapt worden voor 2 kinderen. Er is een koelkast aanwezig en er kan gekookt worden in de camper.
De camper is klein en daardoor gemakkelijk te parkeren op fantastische plekken!

De camper kan gehuurd worden vanaf 1 mei tot 1 oktober.

Je kunt Pipi Toetoet HIER huren voor een weekend, week of langere periode.

Yurt in de paradijstuin

Welkom in onze paradijstuin in Transilvanië Roemenië!

Dit is de perfecte locatie om tot rust te komen en te genieten van werkelijke stilte in en om je heen. Er staat 1 yurt en ons woonhuis is een eind bij de yurt vandaan.

Verder is er bij de yurt volledige privacy wat deze plek uniek en geschikt maakt voor meditatie, quality time, natuurbeleving en naturisten. Douche onder de walnotenboom. Geniet van de wilde bloemen, insecten en vlinders.

Dit is een plek waar je volledig tot rust komt. Boek nu hier je unieke vakantie in de paradijstuin!

Tot snel!