Over NatureVivanta

Nature Vivanta staat voor Natuurlijk Leven in gemeenschap met anderen en in gemeenschap met God. 2020 stond in het teken van de verkoop van ons huis en het achterlaten van alle gebaande, gestandaardiseerde paden. 2021 was het jaar waarin we rondreisden om de thuisbasis voor NatureVivanta te vinden. Vanaf september 2021 zijn we officieel eigenaar van 4,8 hectare grond in Roemeniƫ. We willen hier een community oprichten waarbij mensen in gemeenschap met elkaar en met God samenleven.

Henri & Erika 2022

NatureVivanta is opgericht door Erika. Ze is een visionair, filosoof, schrijfster, docent en coach die ervan overtuigd is dat de mens problematische situaties waaronder ziektes kan overwinnen door zichzelf simpelweg te herinneren wie hij in werkelijkheid is. Het herinneren en contact maken met de ware essentie leidt automatisch tot genezing, heldere waarneming en inzicht in oplossingen. Hierover channelt Erika doorlopend met de Bron/ God/ Schepper van AL dat IS. Middels haar heldere waarnemingen helpt ze mensen hun hart te volgen, contact te maken met hun ware essentie en zich volledig te herinneren wie ze zijn en wat ze hier op aarde komen doen. Daarnaast schrijft Erika boeken voor zowel kinderen als volwassenen en is ze bezig met het maken van meditaties, zodat de mens gestimuleerd wordt terug te gaan naar zijn ware essentie.

Onze kinderen

Binnen NatureVivanta richt Henri zich op de hand en span diensten die gedaan moeten worden. Er is veel opbouwwerk en er worden veel accommodaties gebouwd waar Henri intensief mee bezig is. Daarnaast is hij gepassioneerd voor duurzaamheid, het verminderen van de ecologische voetafdruk, zelfvoorzienend leven, zelfredzaamheid en autonomie. Roemeniƫ is een zelfredzaam land bij uitstek. Vrijwel de gehele bevolking leeft van het land en voorziet zichzelf van voeding. Ook qua waterbehoefte voorziet de bevolking zichzelf. Enkel stroom en brandstof wordt hier ingekocht. Henri houdt zich binnen NatureVivanta bezig met de bouw van accommodaties, het verbouwen van groente en fruit en het geven van advies en educatie rondom duurzaamheid en het verlagen van de ecologische voetafdruk.