Over mijzelf

Wie ben ik en waarvoor kun je bij mij terecht? 

Ik ben Erika, moeder van twee prachtige kinderen en oprichtster van Nature Vivanta.

Mijn eerste zwangerschap heeft enorm veel teweeg gebracht. Sinds die tijd ben ik meer in mijn kracht gaan staan, meer gaan staan voor wat ik geloof en ben ik dit sterke geloof zelfs gaan uitdragen middels Nature Vivanta.

Ik geloof dat onze lichamen perfect kunnen vertellen wat er met ons aan de hand is. Die signalen worden veelal niet gehoord noch gezien.

Ik ben mij wel bewust geworden van deze communicatie en realiseer me nu meer dan ooit dat op die communicatie kan worden ingegaan en dat de klacht op die manier rechtstreeks kan worden behandeld.

Mijn hele zoektocht naar genezing voor mijn eerstgeborene die ontelbare intoleranties had in zijn eerste levensjaar, vol zat met eczeem 4 jaar lang en later zelfs allergieën en astma ontwikkelde, heeft me niet alleen genezing van mijn zoon gebracht, maar ook genezing van mezelf, kennis over ziekte en met name kennis over de oorzaak van ziekte en de weg naar genezing.

Ik heb uiteraard diverse therapieën gedaan met mijn zoon destijds en ben uiteindelijk zelf opleidingen gaan doen, omdat ik niet tevreden was over de werkwijze van de verschillende therapievormen. Ik ben het niet eens met symptoombehandeling omdat ik daar niet achter sta. Ik behandel dan ook geen symptomen, maar ga rechtstreeks naar de kern en behandel wat ik dan aantref.

Daarnaast is mijn hele kijk op de wereld behoorlijk veranderd. Waar ik eerst heel zwart wit dacht en vaak geen mogelijkheden zag, maar juist in beperkingen dacht, zijn er nu legio mogelijkheden bij ieder keuzemoment dat zich in mijn leven voordoet. Dat voelt veel fijner en ik voel mij dan ook bevrijd van een heleboel belemmeringen.

Ik weet dat iedereen vrij, gelukkig en in goede gezondheid kan leven en dat is dan ook wat ik voor iedereen wens! Ik weet ook dat het mogelijk is vrede en liefde steeds meer in jezelf toe te laten en op die manier steeds meer vrede en liefde te zijn en uit te stralen.

Hoe mooi kan de wereld zijn als we allemaal regelmatig onszelf ontdoen van belemmerende overtuigingen die ons niet meer dienen maar juist belemmeren?

Met hoe veel vrede raak jij vervult wanneer jij de ander kan zien vanuit bewustzijn in plaats vanuit oordeel?

Wie wil jij zijn? En ben je bereid alle oordelen over jezelf over wie je denkt te zijn of denkt te moeten zijn los te laten?

Ik heet je van harte welkom en zie ernaar uit je te ontmoeten tijdens een cursus, bijeenkomst, meditatieavond of sessie!

Liefdevolle groet,

Erika