Over ons

Wie zijn wij en waarvoor kun je bij ons terecht?

Ik ben Erika, getrouwd met Henri en moeder van onze twee kinderen.

Sinds mijn eerste zwangerschap en de geboorte van onze zoon ben ik meer in mijn kracht gaan staan, meer gaan staan voor wat ik geloof en ben ik dit sterke geloof gaan uitdragen middels Nature Vivanta.

Ik geloof dat onze lichamen doorlopend met ons communiceren. Welke voeding wil jouw lichaam tot zich nemen? Waar voelt jouw lichaam zich wel of niet goed bij? Past deze baan bij jou? Bewandel jij een pad dat aansluit bij jouw zielswens of doe je dingen die eigenlijk niet bij jou passen?

Jouw lichaam is de sleutel! Luister je naar je lichaam en handel je naar de inzichten die het je oplevert om oprecht te luisteren dan zul je gelukkiger zijn dan ooit, balans vinden die je jarenlang kwijt was en een lichaam voelen waarvan je niet wist dat je dat ooit nog zou voelen.

Maak jezelf gelukkig en volg de stem van je hart! Jij creëert je eigen leven.


Mijn naam is Henri. Ik ben getrouwd met Erika en vader van onze twee prachtige kinderen. 

Mijn belangrijkste thema is duurzaamheid. In mijn werk heb ik regelmatig gemerkt dat duurzaamheid een wassen neus is. Samen met Erika ben ik regelmatig in het thema gedoken om erachter te komen wat duurzaamheid nou feitelijk is en wanneer een duurzame levensstijl bereikt wordt.

Mijn drive is het een duurzame wereld te creëren en te laten zien aan anderen dat het mogelijk is en hoe het gerealiseerd kan worden. Mijn drive is het om het thema duurzaamheid in combinatie met selfsufficiënt leven verder uit te werken en te beleven zodat ik het door kan geven aan anderen.

Samen hebben we besloten vanaf eind 2020 te gaan reizen met onze kinderen, hond en kat. Onze reizen hebben een tweeledig doel. Enerzijds willen we de communicatie met ons lichaam verdiepen en tot actie omzetten. Anderzijds willen we een plek vinden waar we duurzaam en grotendeels zelfvoorzienend kunnen leven in gemeenschap met anderen.

We zien er naar uit jullie waar dan ook te ontmoeten! Of dit nu online, face to face in Nederland of waar dan ook ter wereld is, maakt in die zin niet uit.

Liefdevolle groet,

Henri & Erika