Spirituele Hulplijn

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Soms weet je niet meer hoe je nog verder kunt in je leven. Soms weet je niet welke keuze je het beste kunt maken.
Dat zijn momenten waarop Erika je goed kan helpen!

Dankzij haar spirituele gaven en diverse opleidingen in zowel ThetaHealing en AccessConsciousness weet Erika razendsnel tot de kern van jouw probleem te komen.

Erika maakt middels de ThetaHealing technieken, waarbij ze contact maakt met de Goddelijke Bronenergie, contact met jouw energieveld en jouw overtuigingensysteem.

Hierdoor kan ze exact zien wat er speelt in jouw huidige situatie en kan ze ook zien wat je op dit moment nodig hebt om per direct verandering te zien in je leven.

Per direct ontdekken waar je staat in je ontwikkeling en wat er de komende periode gaat veranderen in je leven?
Boek hier een reading sessie met Erika van 30 minuten voor €20,-

Zit je met je handen in het haar omdat je kind erg opstandig gedrag vertoont? Weet je niet wat je moet doen en hoe je de situatie kunt verhelpen? Laat Erika kijken naar de situatie en ze zal je vertellen wat je kind je precies wilt vertellen middels zijn / haar gedrag en wat je kunt doen om de situatie per direct te verbeteren.
Boek hier een reading sessie met Erika van 30 minuten voor €20,-

Readingsessies kunnen in whatsapp / telegram/ messenger/ signal/ skype gegeven worden. Het is mogelijk de sessie als chat / spraakberichten of telefonisch gesprek te ontvangen. Geef gerust aan wat je voorkeur heeft.

Reviews over Erika

“De reading die Erika bij mij gedaan heeft is spot-on! Ze vertelt het duidelijk met veel liefde en respect en geeft heldere inzichten. Ik voelde mij echt gezien, gehoord en gevoeld in mijn harteZIJN door Erika. Het heeft mij eerst geraakt van binnen en daarna voelde ik een ontzettend diepe rust in mijn kern en voelde ik mij ook meer gecentreerd in mijn licht en lijf. Een echte bijzondere reading door een prachtige stralende LICHT ENGEL”

“Wat een mooie woorden, sloeg de spijker op z’n kop. We hebben nog een weg te gaan, maar zitten op het goede pad.”

“Helder, aanwezig en in staat de kern te pakken van het relatieprobleem! Super goed.”

“Super gesprek gehad met Erica en mooie voorspellingen die voor mijn gevoel heel goed aansluiten op wat er gaande is. Een lichtbaken op deze lijn!”

“Prachtige en waardevolle reading. Vlot tempo, heldere uitleg, boodschappen en adviezen en een mooie healing mogen ontvangen. Mijn systeem is weer rustig! Aanrader ♥️”

“Echt bijzonder, heel goed geholpen met energetische healing. Super!”

“Een toppertje! Is eerlijk en duidelijk. Heel goede tips meegekregen :-)”

“Helder, aanwezig en in staat de kern te pakken van het relatieprobleem! Super goed.”

“Wat een mooie woorden, sloeg de spijker op z’n kop. We hebben nog een weg te gaan, maar zitten op het goede pad.”

“Erika voelde me enorm goed aan. En hoop dat ik met haar tips mijn mooie leven kan leiden. Ze gaf me een mega goed gevoel.”

“Zeer accuraat. Toch wel de betere!”

“Fantastische reading en healing gehad. Erika is spot on met haar antwoorden en reageert vlot. Liefdevol, eerlijk en komt met wat je nodig hebt. Een aanrader 🌟💃 Dank lieverd♥️”

“Een 10! Ze voelt alles duidelijk aan”

“Adequaat en wijs gesprek, heldere inzichten en healing. Typt snel. Aanrader.”