Blog,  Nature Vivanta

Terug van weg geweest

Het is veel te lang geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben! Mijn welgemeende excuses. Wat is er veel gebeurd…ik weet niet eens waar ik moet beginnen….

Mijn laatste blog heb ik in juni afgelopen jaar geschreven. Na die tijd is er veel gebeurd.

2e zwangerschap

Vanaf april 2016 was ik zwanger van ons tweede kind. De zwangerschap en natuurlijk ook de geboorte zal ik meer over schrijven de komende tijd!

Bezoek aan ecodorp

We zijn in augustus op bezoek geweest bij een ecodorp/ anastasiadorp in de bergen in Noord – Italië. Wat een prachtige omgeving en wat een prachtige manier van leven hebben we daar mogen aanschouwen en ervaren! Ook hierover zal ik meer vertellen in komende blog berichten. Ik droeg mijn zoon van toen bijna 3 jaar op mijn rug en mijn baby in mijn buik. Zo denderde ik op mijn simpele schoentjes de bergen op en af.

Schoonvader overleden

Kort na onze terugkomst, in september, werd mijn schoonvader (72 jaar) opgenomen op de intensive care en 3 maanden daarna hebben we afscheid van hem genomen.

Geboorte van onze dochter Elvyke

Onze dochter is 1 week na de begrafenis geboren. Inmiddels is ze 9 weken oud en heb ik het verlies van mijn schoonvader en de heftige emotionele rollercoaster waar we al die tijd ingezeten hebben enigszins kunnen verwerken voor mezelf. Ik denk nog veel aan hem, maar ik kan nu wel weer vooruit kijken.

Dit even als korte update. Ik ben er weer! De website heb ik zojuist een nieuwe impuls gegeven en ik zal weer regelmatig van mezelf laten horen!

Liefs, Erika

 

 

Ik ben moeder van Tamás (2013) en sinds hij ziek werd vlak na zijn geboorte ben ik wakker geworden. Ik heb mij verdiept in een breed spectrum van onderwerpen die allemaal samenhangen met een natuurlijke leefstijl en ik wil mijn kennis graag met jullie delen in de hoop dat jullie erdoor geïnspireerd raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *