ThetaHealing®

Sinds oktober 2017 ben ik gecertificeerd ThetaHealer®. Dit houdt in dat je bij mij terecht kunt voor behandelingen voor allerlei soorten klachten, variërend van (licht) depressieve gedachten/ gevoelens tot pijnklachten en chronische ziektebeelden.

Wat is ThetaHealing® precies?

ThetaHealing® is in 1995 ontwikkeld door Vianna Stibal tijdens haar eigen, persoonlijke zoektocht naar gezondheid, waarbij ze de gehele techniek heeft ontdekt en op die wijze zelf genezen is van kanker. Inmiddels worden mensen over de hele wereld middels de ThetaHealing® techniek behandeld.

De ThetaHealing® techniek is een meditatie techniek waarbij ik als ThetaHealer in meditatie oftewel in de wetenschappelijk bewezen intuïtieve theta staat (theta hersengolven) verbinding maak met God/ de Bron/ de Schepper. Binnen dit rechtstreekse contact en binnen de theta staat van zijn kan ik, middels mijn intuïtieve gaven, zien, horen, voelen wat er aan de hand is en kan ik vervolgens rechtstreekse vragen stellen en zelfs om uitleg vragen.

Als ThetaHealer ben ik de observerende, analyserende en vragen stellende factor. Ik ben de getuige van de healing en zie voor mijn ogen hoe de healing wordt voltooid.

Wat is allemaal mogelijk met ThetaHealing®?
Waar moet ik dan aan denken?

Met ThetaHealing® is het mogelijk belemmerende / blokkerende overtuigingen en programma’s te wijzigen tot zelfs te annuleren en weg te sturen.
Het is mogelijk gevoelens te installeren die je niet kende en nog nooit ervaren hebt waardoor je leven verrijkt wordt en je je gelukkiger zult voelen.
Het is mogelijk trauma’s te helen, gebroken harten te helen, gebroken zielen te helen.
Het is mogelijk overtuigingsprogramma’s uit zowel dit leven als vorige levens te veranderen en te vervangen.
Het is mogelijk toekomst readingen te doen.
Het is mogelijk met het hogere zelf van levende of reeds overleden personen te praten.
Het is mogelijk met kinderen te praten die nog niet kunnen praten – via het hogere zelf en zo problemen op te lossen.
Het is mogelijk ziektes effectief te behandelen via instant healing of via overtuigingen werk en gevoelswerk.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over ThetaHealing®? Kijk eens op de website www.thetahealing.com voor meer informatie.

Tarieven ThetaHealing® sessies:

 1. Overtuigingen sessie – €60,- per sessie van 1 tot 3 uur.
  Een sessie waarin gewerkt wordt aan een probleem / ziekte waar je mee zit en wat jou tegenhoudt volledig jezelf te zijn en je te ontplooien in je leven.
 2. Instant healing sessie – €40,- per sessie van 1 uur.
  Een sessie waarin wanneer gewenst een bodyscan gemaakt wordt van je lichaam en per direct geheeld wordt wat geheeld kan worden. Ook bij chronische klachten is er meestal een stuk wat toch zonder overtuigingenwerk geheeld kan worden.
 3. Kind/ baby sessie – €40,- per sessie van 1 uur.
  Een sessie speciaal voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Denk hierbij aan borstvoedingsthematiek, slaapgedrag, maar ook aan problematisch gedrag of juist lichamelijke klachten.
 4. Dieren sessie – €40,- per sessie van 1 uur.
  Een sessie speciaal voor dieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blessures of afwijkingen (ook al is dat vanaf de geboorte).

Voor alle sessies geldt dat ze live of op afstand kunnen plaatsvinden.

Wanneer het nodig is bij u langs te komen voor een sessie reken ik €0,19 per te rijden kilometer.

Wil je een afspraak maken voor een sessie of wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met mij op!