Blog,  Natuurlijk Tuinieren

Wilgenhut (vlog)

Hey hallo allemaal!

Jullie hebben een hele tijd geleden van mij een paar foto’s gezien van onze grote wilgenhut toen hij net gebouwd was. Dat is de grote wilgenhut met een doorsnede van 5 meter. Die wilgenhut is nog niet helemaal af. Ik moet de brandnetels nog rooien en de bodem goed mulchen zodat er geen nieuwe ridderzuring en brandnetels gaan groeien in de hut en we er lekker kunnen zitten.

Wat ik nu graag wil delen is dat ik een jaar geleden een nieuwe hut gemaakt heb die stukken kleiner is in doorsnede. Deze hut is al een tijdje helemaal af en wordt al intensief gebruikt, met name ook door gasten voor de meditatiemomenten in onze tuin.

In het filmpje leg ik uit hoe de hut is gemaakt.

 

Ik ben moeder van Tammy (2013) en Elvyke (2016) die beiden thuis in bad geboren zijn. Vanwege de erfelijke ziekte (eczeem, astma en allergieën) van de oudste ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in het leven, het komen en gaan van klachten en ziektes en welke therapieën, voeding en leefwijzes daar goede effecten op hebben. Ik weet hoe zwaar het is af te wijken van de standaard. Ik weet wat oordelen van anderen met je doen en juist daarom vanwege alles wat ik daarin heb meegemaakt, gezien heb, gevoeld heb en geleerd heb wil ik mijn kennis en ervaringen graag met jullie delen in de hoop dat jullie erdoor geïnspireerd raken en gesterkt raken jullie eigen weg te gaan en 100% te vertrouwen op jullie eigen gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *