Voor spirituele mensen die willen transformeren naar de NIEUWE AARDE

Dit boek is geschreven uit liefde voor de Nieuwe Aarde en uit liefde voor jou en jouw kinderen.
Ik weet hoe transformatie werkt en ik weet ook hoe zeer het nodig is hulp en begeleiding te krijgen op je pad. 
Ik heb dit boek geschreven voor alle mensen (jong en oud) die graag willen loskomen van oude patronen.
Voor alle mensen die willen loskomen van de zwaarte van het leven.
Voor alle mensen die willen herinneren wat het betekent om mens te zijn
en hoe je vervolgens je leven precies zo kunt vormgeven als JIJ dat wilt!
Het gaat er niet om wat een ander wilt. Het gaat erom wat jij wilt en waar jij gelukkig van wordt.

Kinderen hoeven nauwelijks los te komen uit oude patronen.
Juist daarom is dit boek ook uitermate geschikt voor kinderen.
Wanneer kinderen zich stap voor stap herinneren wie ze in essentie zijn, 
hoe ziet onze wereld er dan uit over 20 jaar? of 30 jaar?
Lees dit boek voor aan uw kinderen en laat het ze zelf lezen tot in de volwassenheid.
Opdat ze zich herinneren wie ze zijn en wie wij allen zijn!

Dit boek helpt jou als volwassene los te komen van oude patronen.
Dit boek helpt jou los te komen van de zwaarte van het leven.
Het leven mag licht en makkelijk zijn.
Jij mag vrij zijn je leven vorm te geven op een manier die volledig bij jou past!
Kies het licht! Kies de Nieuwe Aarde en stap in jouw eigen kracht!

Wat krijg je?

Inzichten uit Thetahealing, AccessConsciousness en Neale Donald Walsch gecombineerd met door Erika zelf
gechannelde informatie vanuit de Bron van al dat is.

Unieke
meditatie gericht op de transformatie naar de Nieuwe Aarde als download

Reacties over het boek

Vandaag de 2 bestelde boeken ontvangen. En ontroerd! Wat een prachtig boek! Ik had er één besteld om cadeau te geven maar ik kan niet kiezen. Zoveel mensen die ik dit boek zou willen geven! Wat een enorme bijdrage is dit in ons mensenleven. Dankjewel Erika van Amerongen voor dit prachtige liefdevolle verruimende boek, dat er nog maar héél veel van verkocht gaan worden! Iedereen zou hier toegang toe moeten hebben!
Maria van der Wiel
Een aantal weken geleden ontving ik dit heerlijke boek met een bijzondere boodschap voor jong en oud. Een meer dan fijn boek met hele mooie tekeningen en verhalen vanuit het hart geschreven, zo voelbaar ook! En wat past het in deze tijd met grote veranderingen, waarin de liefde voor Moeder Aarde, mens & dier zooooo belangrijk is. Ik heb het in één adem uitgelezen. Ook een mooi boek om voor te lezen. De Nieuwe Aarde is zeker een aanrader! Lieve Erika, blijf schrijven en verhalen maken! Mocht er ooit iets nieuws komen van jouw hand, ik kijk ernaar uit! Lieve groetjes, Deborah
Deborah Hellemond

Het boek van Erika las ik met veel plezier en herkenning.
Tussen elk hoofdstuk heb ik een dag tussen gelaten om wat er stond te laten bezinken. Zo als aangeraden werd. Het werkte goed voor mij om dat zo te doen. Ik moest mezelf wel inhouden. Het liefst las ik het boek in 1 keer uit. Het boek raakte me aan en ik voelde zoveel herkenning in wat ik zag en las. Zo eenvoudig en zeer herkenbaar.
Ik merkte dat veel oude gevoelens en herinneringen boven kwamen, zoals hoe voor mij de wereld in elkaar zat als kind en hoe ik mijn lichaam aanvoelde en wat ik deed om gezond te zijn. Luisteren op een natuurlijke manier. Wat ook boven kwam was de manier waarop ik vroeger dingen creëerde door ze voor me te zien en er een beeld over te hebben en er dan stapsgewijs naartoe te werken.
Al onze pijnen en afleidingen, televisie en mobiel en elke nieuwe maatschappelijke beweging haalt ons weg van dit innerlijk bewustzijn en deze natuurlijke manier van leven. Weg van onze natuur.
Bij het lezen van het boek voelde ik de warmte en de liefde en de schepping weer binnenin mijzelf. Het is een herinnering voor mezelf welke mogelijkheden ik heb als mens. Zo staat het in het boek beschreven en zo is het ook voor mij.
Ik voel weer mijn liefde voor het leven! Ik voel weer de liefde in mijzelf en wil telkens weer de liefde in de ander herkennen.
Bedankt Erika voor dit mooie boek!
E.E.

E.E.
Ik heb het boek De Nieuwe Aarde gelezen en het raakte mij wel. Heel herkenbaar, dit vergeten om wat het is om mens te zijn. Ikzelf kom net van Portugal waar ik een half jaar in een spirituele community heb gewoond. En zoals in het boek staat, ik leefde ook in angst, mijn hele leven, als een wezel. In Portugal heb ik geleerd om al die angst los te laten en in te zien hoe wij van kleins af aan gehersenspoeld zijn door het systeem. Ik heb geleerd om mezelf weer lief te hebben, zacht te zijn voor mezelf en van andere mensen te houden zonder enig oordeel. Ik heb veel gedanst, workshops gedaan, gehuild, maar vooral veel genoten van al het goede wat het leven biedt. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Ik ga trouwens weer terug. Het doet mij pijn om nog zoveel mensen in die matrix te zien leven. Het leven zou zo moeten zijn zoals je beschrijft. De hemel op aarde. Ik heb het ervaren, daarom vind ik het een prachtig boek. Daarom zal ik het zeker ook mijn kinderen en kleinkinderen voorlezen, zodat ze mens mogen zijn en van het hier zijn gaan genieten. Lieve groet, Martin
Martin

De Nieuwe Aarde, wat een mooi boek! Bij het lezen van het boek voelde ik energieën die weer gingen stromen. De prachtige illustraties zorgen ervoor dat ik het nog beter kon voelen. Telkens heb ik er een kort stukje uit voorgelezen aan onze twee kinderen (2 en 5 jaar). Vooral de oudste luisterde aandacht en stelde ook gerichte vragen dat voor mij voelde als een soort herkenning. Ze wil het boek nu op haar kamer bewaren, zodat ze er steeds even naar kan kijken. We hopen dat je nog veel meer mag gaan schrijven!

Anouk Wigger