Over NatureVivanta

Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Ik ben Erika van Amerongen. Ik ben een visionair, filosoof, auteur, docent en coach. Ik leef mijn droomleven en heb inmiddels mijn eerste boek uitgegeven genaamd De Nieuwe Aarde. 

Ik ben al jaren bezig met het scheppen van mijn eigen leven en ben daarbij door hele diepe processen gegaan waarbij ik ernstig ziek was en door diepe dalen heen ging. Ik weet heel goed hoe de psyche werkt en wat er in een mens allemaal om kan gaan aan depressie, verdriet, angsten, boosheid en wrok. Dankzij mijn spirituele gaven kan ik bij je meekijken en weet ik precies de kern te raken en je daarin te begeleiden.

paragnost, healing, reading, medium, thetahealing, coaching, begeleiding, spiritualiteit, coachingstraject, spirituelehulplijn

Bij mij krijg je altijd de hoogste waarheid
vanuit de Bron / Schepper van al dat is

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen problematische situaties waaronder ziekte kan overwinnen door te herinneren wie je in essentie bent. Het herinneren en contact maken met de ware essentie leidt automatisch tot genezing, heldere waarneming en inzicht in oplossingen. Hierover channel ik doorlopend met de Bron/ Schepper van al dat is / God. Middels mijn heldere waarneming help ik mensen hun hart te volgen, contact te maken met hun ware essentie en zich volledig te herinneren wie ze zijn en wat ze hier op aarde komen doen. 

Al mijn werk gaat over het teruggaan naar je ware essentie en het zijn van een schepper en het scheppen van je eigen leven. 

Bij mij kun je terecht voor losse sessies waarbij ik met je meekijk vanuit de Bron en je coach en healing geef vanuit de Bron. Je kunt ook bij terecht voor acute problemen die onmiddellijke actie vereisen. 

Verder kun je bij mij terecht voor een spiritueel coachings traject van 3 maanden en een diepte coachings retraite in Roemenië. 

Jij bent de kunstenaar van je eigen leven!
Leef je leven precies zoals jij het wilt.

Laat je inspireren en volg me op social media