ThetaHealing

In een ThetaHealing sessie kijk ik via de Bron van al dat is wat er speelt in je (overtuigingen) systeem. Vervolgens graven we in de sessie naar de onderliggende bodem die de belemmerende overtuiging in stand houdt. Wanneer het gehele plaatje waarom je op die manier bent gaan leven en waarom je het ook in stand houdt duidelijk geworden is oftewel in het bewustzijn gekomen is, wordt alles stuk voor stuk ontcreëerd en leer je hoe je op een andere manier je leven kunt leven zonder die belemmerende overtuiging nog langer vast te blijven houden. 

"Eindelijk wordt mijn kind vrolijk wakker in plaats van huilende."
Uitspraak van een ouder n.a.v. een ThetaHealing sessie

Klanten geven aan dat een ThetaHealing sessie onmiddelijke verandering teweeg brengt in het gevoelsleven, in de omgang met alledaagse situaties, in een probleem tussen ouder – kind, in de manier waarop het verleden bekeken en nog ervaren wordt. 

Thetahealing is een healing methode die uiterst effectief is en ingezet kan worden bij veel verschillende stukken. 
Zo werk ik regelmatig met ontwikkelingsstukken, waarbij de ‘problematiek’ zich uit in de verhouding tussen ouder en kind. Ik werk ook met ontwikkelingsstukken waarbij simpelweg meedraaien in de samenleving moeizaam verloopt door diverse belemmerende overtuigingen, ervaringen uit vorige levens en trauma’s uit dit leven. 

Ook voor fysieke klachten kan een ThetaHealing sessie behulpzaam zijn.

Het gaat erom dat jij steeds vrijer wordt en je leven naar jouw eigen hartswensen durft en weet in te richten en dat ook daadwerkelijk doet.

Het gaat erom dat jij los komt van alles wat jou tegenhoudt om exact te zijn wie je wilt zijn! 

Ik voel me goed! Ik heb vandaag 2 momenten gehad die ik normaal gesproken heel emotioneel had ervaren, maar dit keer niet! En ik voelde een soort duidelijkheid in mij waardoor ik wist dat wat ik deed juist was. Ik ben er gewoon emotioneel van! Wat heerlijk ❤️ Ik hoop dat dit blijft en dat dit nu opgelost is, zodat ik in mijn kracht als moeder kan staan! Dank je ❤️
Ellen

Zowel kinderen als ook pubers en anderen die bijvoorbeeld niet in staat zijn cognitief de vragen te beantwoorden die ik in de sessie stel, kunnen door mij via hun hogere zelf behandeld worden. Ik doe dit regelmatig voor kinderen en pubers met mooie resultaten. 

Investering in je eigen ontwikkeling

Een ThetaHealing sessie van 1,5 tot 2 uur vraagt een investering in je eigen ontwikkeling van €145,-

Ter kennismaking ontvang je 3 sessies voor €210,- wanneer je ze in één keer betaald en ze binnen een maand tijd plaatsvinden. 

thetahealing, overtuigingen, trauma, healing
thetahealing, healing, genezing, trauma, allergie, eczeem
thetahealing, genezing, allergie, eczeem, healing
thetahealing, genezing, allergie, eczeem