Algemene voorwaarden NatureVivanta

Bij NatureVivanta ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een diepere verbinding met jezelf en een holistische en natuurlijke kijk op gezondheid, geboren worden, leven, ouder worden en opvoeden. Ons hele gezin staat voor de aspecten die we tezamen uitdragen. Hieronder hebben we onze algemene voorwaarden opgeschreven zodat je daarvan op de hoogte bent.

We ontmoeten je graag, op welke manier dan ook.
Liefdevolle groet, Henri & Erika

 

 1. Energetisch werk

  1.1 Paranormale Readingen
Paranormale readingen worden verzorgd door Erika en hebben als intentie jou in je kracht te zetten en oude overbodige overtuigingen los te laten en je leven op een andere manier vorm te geven dan voorheen. De readingen van Erika hebben een grote impact en staan erom bekend levens ten positieve te veranderen.
 • Zie de reading als een oproep om je bewustzijn te verruimen en realiseer je dat je hogere zelf hierin altijd de leiding heeft in wat het toelaat en wat het (nog) niet toelaat aan veranderingen. Je hogere zelf bepaalt welke kant jij op zult gaan in je leven en wat je aanneemt en wat je niet aanneemt in een reading.
 • Weet dat je geen verantwoordelijkheid over je eigen (emotionele) proces kunt afschuiven op een ander. Jij bent verantwoordelijk voor jouw emotionele en psychische proces.
 • Weet dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je handelen tijdens en na de reading en weet ook dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de resultaten en effecten van de reading.
 • Erika (H.J.) van Amerongen is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor jouw handelen tijdens en na de reading.
 • Erika (H.J.) van Amerongen is niet aansprakelijk voor enige schade die veroorzaakt is, of verband houdt met deelname aan een reading, tenzij aan Erika (H.J.) van Amerongen opzet of grove fouten kunnen worden verweten. Indien Erika (H.J.) van Amerongen op enig moment ondanks het hierboven bepaalde, wel aansprakelijk blijkt te zijn voor enige schade, dan zal deze beperkt zijn tot maximaal het tarief van de reading. Indirecte schade wordt niet vergoed.
 • Wanneer je verhindert bent en niet op de gemaakte afspraak de reading kan laten doorgaan, moet je je minimaal 24 uur van tevoren afmelden. Zo niet worden de kosten desondanks in rekening gebracht.
 • Wanneer er informatie gegeven wordt die mogelijk op medisch advies lijkt, mag dit door cliënt of door anderen nooit als een medisch advies geïnterpreteerd worden. Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts.
 • Een reading en eventuele healing die plaats vindt door en/of tijdens de reading is nooit een vervanging van een medische behandeling. Bij medische klachten dien je altijd een erkende arts te raadplegen.
 • Bij het akkoord gaan met de voorwaarden geef je mij toestemming je persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van mijn werk te bewaren.
 • Na de reading ontvang je een betaalverzoek zodat je jouw persoonlijke investering in jezelf kunt doen.
 • Alleen kort en bondig geformuleerde vragen worden in behandeling genomen en in de ingeplande reading meegenomen.
 • Erika (H.J.) van Amerongen verricht geen readingen over rechtszaken, gezondheidsdiagnoses, gezondheidsverloop, (echt)scheidingen, ontslag, arbeidsconflicten en financiële situaties.
 • Erika (H.J.) van Amerongen is gespecialiseerd in ontwikkeling, communicatie, opvoeding en psychologie en dat zijn dus ook de vraagstukken waarvoor je bij haar terecht kunt. Zo kijkt ze graag met je mee bij vraagstukken over de opvoeding van je kinderen, gedragsproblemen bij je kinderen, ontwikkeling van je kinderen en de ontwikkeling van jezelf, levensthema’s in jezelf en het leven van je zielsplan.

1.2 ThetaHealing behandelingen

Alle ThetaHealing behandelingen worden verzorgd door Erika en hebben tot doel jouw leven gemakkelijker en gebalanceerder te laten verlopen. ThetaHealing behandelingen vinden uitsluitend plaats na ondertekening van een behandelovereenkomst.

1.3.  Boek De Nieuwe Aarde

Het boek De Nieuwe Aarde is een filosofisch
boek dat geschreven is op basis van gechannelde informatie uit de Bron van al
dat is en dat tot doel heeft het bewustzijn van degene die het leest of hoort
te verruimen.

      Zie de persoonlijke investering om het boek aan
te schaffen als een bijdrage aan je eigen ontwikkeling.

      Erika (H.J.) van Amerongen is niet aansprakelijk
voor veranderingen die optreden in jouw leven naar aanleiding van het lezen van
dit boek. Mogelijke veranderingen in jouw leven zijn geheel jouw eigen
verantwoordelijkheid. Weet dat je Hogere Zelf alleen dat toelaat wat het
hoogste goed is voor jou.

 

      Het is niet mogelijk het boek te retourneren
nadat je het hebt aangeschaft, omdat het hier een particuliere en kleinschalige
verkoop betreft.