Ik ben een transformatiecoach

Ik ben een transformatie coach. Ik weet tot in de puntjes van mijn tenen wat het inhoudt en wat het betekent om te transformeren.

Neale Donald Walsch zegt het zo mooi dat we steeds de mooiste versie van onszelf willen ervaren. En wanneer we dat bereikt hebben is er weer een nieuwe nog mooiere versie van onszelf die we willen voelen en willen bereiken.

Klanten geven me doorlopend terug dat het zo fijn is dat ik elk proces wat ze binnen hun transformatieproces doorlopen begrijp. Dat ik het zelf ervaren heb en dat ik weet hoe het voelt.

Ik weet hoe eenzaamheid voelt. Ik weet hoe intens gekwetst en verlaten je je kunt voelen wanneer je vrienden je niet meer begrijpen en jou achter zich laten. Ik weet hoe het is als je overal achter kijkt en het spelletje in de wereld ziet. Ik weet hoe verloochend je je dan voelt en ik weet ook hoe je vervolgens verder kunt.

Ik weet hoe je jouw unieke authentieke leven kunt leven. Ik weet je goddelijk plan en je energie inclusief de nog komende ontwikkelingen te lezen en ik kan daarin perfect aangeven waar je op dit moment staat en waar je naartoe gaat.

Ik ben druk bezig mijn bedrijf opnieuw vorm te geven. Anders, want ik ben anders. Ik ben getransformeerd en dus verandert mijn bedrijf met mij mee.

Je kunt bij mij terecht voor losse transformatie readingen en zeer binnenkort ook voor een spiritueel transformatie coachingstraject van 3 maanden.

Super blij met deze transformatie in mijn bedrijf! ????❤️

transformatie coach, coachingtraject, spiritueel coach, hulplijn, paragnost, medium, Erika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *