Kinderdroom

Weet je dat ik mijn kinderdroom aan het waar maken ben?

Ik wilde altijd schrijven en dat mijn boeken door mensen gelezen zouden worden. Ik wilde verhalen vertellen. Zowel mondeling als op schrift. Ik wilde mensen inspireren. Ik wilde bijdragen aan verandering.
Ik wist als kind natuurlijk nog niet waarover ik nou wilde schrijven. Ik dacht dat ik alle verhalen wel leuk vond om op te schrijven. Dat blijkt echter niet zo te zijn.
 
Ik vind niet ieder verhaal mooi genoeg om te vertellen. De verhalen die ik mooi genoeg vind zijn de verhalen van het hart. Het zijn verhalen die de waarheid omvatten waarvan ik vind dat iedereen die het maar wil horen het zou moeten horen. Het zijn verhalen over God, over de Mens en over de kracht die de mens in zich heeft om zijn gehele realiteit in 1 oogopslag te veranderen. De mens is een Schepper en dat is waar ik over wil vertellen.
 
En die wens om te vertellen over de scheppende mens begon als klein meisje. Ik heb altijd met andere ogen naar de wereld gekeken. Ik zag wat ging gebeuren voordat het ging gebeuren. Ik zag het gewoon.
 
Noem dat paranormale begaafdheid of gewoon hoe een mens kan zijn en wat mij maakt tot wie ik ben. Ik geloof dat iedereen begaafd is op zijn eigen unieke manier. Daar waar ik zie en voel en helder waarneem en dat weet te analyseren en vorm te geven op een dusdanige manier dat het bij jou binnenkomt en jij erdoor geraakt en veranderd wordt kan iemand anders weer prachtig tekenen zoals Selina die ik voor mijn boek gevraagd heb de tekeningen te maken. In tekenen heeft zij een ware gave waarmee ze harten weet te raken. Zo bijzonder dat we deze reis samen hebben gemaakt en dat dit boek daaruit ontstaan is.
 
Zowel de teksten als de tekeningen zijn ontstaan uit liefde voor God/ de Bron of hoe je het wilt noemen en uit liefde voor de Nieuwe Aarde waarvan ik heel duidelijk voel dat hij door onszelf geschapen kan worden, wanneer wij daarvoor kiezen. Hier en nu.
 
Het enige dat nodig is is dat we ons bewustzijn verhogen en vastgezette patronen die ons vasthouden loslaten.
 
Wil je blijven geloven in dat wat je altijd geloofd hebt en wat een oude waarheid is behorende tot een oude aarde of wil je nieuwe waarheden omarmen en aannemen die jou brengen naar de Nieuwe Aarde?
 
Tuurlijk wil jij ook een lichter leven leven in overvloed. Daarvoor is wel een verandering nodig in jouw bewustzijn en dat is waar dit boek aan bijdraagt.
 
Opdat we ons allemaal herinneren wie we in essentie zijn en de Nieuwe Aarde verwezenlijkt wordt.
 
Heel veel liefs, Erika

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *