De Nieuwe Aarde, een transitie naar een nieuwe wereld

Wat is nou die Nieuwe Aarde? Hoe ziet hij eruit? Hoe gaan we ons voelen? Wat gaan we ervaren? Het spreekt enorm tot de verbeelding en dat is logisch. Daar willen we naartoe! We willen los komen van zwaarte en van moeizame periodes in ons leven waarbij niks lijkt te lukken. We snakken ernaar lichter te leven en vrede en harmonie te ervaren op een niveau dat we nog niet eerder ervaren hebben. Maar hoe zal dat nou toch voelen? Hoe zou dat nou toch zijn? Daarover kunnen we niks met zekerheid zeggen. Dat lijkt allemaal speculatie te zijn en toch is er al veel voelbaar over de Nieuwe Aarde.

Boek De Nieuwe Aarde

In mijn boek beschrijf ik de transitie vanuit de trilling van dit moment naar de trilling van de Nieuwe Aarde. Ik zie dat zelf altijd als een wedergeboorte van de mens alsof de mens opnieuw geboren wordt. Het bewustzijn transformeert en de Mens wordt als het ware opnieuw GEBOREN op aarde en bekijkt alles om zich heen met andere ogen. Alles verandert want immers de Mens verandert zelf en wanneer de mens verandert verandert ook alles om hem heen.

Boek de Nieuwe Aarde

Ik vind dit een magisch proces en geniet van deze transformatie die massaal plaats vindt en steeds meer zichtbaar wordt. Het is een transitie naar een nieuwe wereld, waarbij we massaal loskomen van beperkende overtuigingen, vastzittende emoties en vastgeroeste patronen. We transformeren naar een leven in liefde, overvloed en vrijheid, waarbij we ervaren dat alles veranderd kan worden en dat oneindigheid werkelijk bestaat.

Beeld je in hoe de wereld eruit ziet wanneer de zwaarte wegvalt en niet meer ervaren wordt? Denk jij dat dit mogelijk is? Denk je dat het NU mogelijk is? Het mooie is dat we hierin mogen kiezen. We kunnen de Nieuwe Aarde NU scheppen.

Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn boek en download de meditatie “Alles is vloeibaar en vrij” die bij het boek hoort.

Hartegroet, Erika

Met trots aangedreven door WordPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *