Ruim oude emoties op en verhoog je trilling

Op weg naar de Nieuwe Aarde is het belangrijk dat we oud zeer en oude emoties opruimen en onze trilling steeds verder verhogen. Er zijn diverse manieren die daarvoor kunnen worden ingezet. Zo weet je vast wel dat meditatie goed werkt om je trilling te verhogen.

Frequentietherapie met de Healy

Het is ook mogelijk de HEALY in te zetten om je trilling te verhogen. Daarnaast maakt de Healy het mogelijk om oude, overbodige stukken in jezelf los te laten en op te ruimen. Met de Healy kunnen gebieden met een lage trilling worden opgezocht en kan een impuls gegeven worden om de frequentie te verhogen. Op die manier worden emoties opgelost, trauma’s verwerkt en wordt ruimte gecreĆ«erd voor een lichter leven in harmonie met jezelf.

healy frequentie therapie

De Healy is een apparaat dat de frequentie oftewel trilling van jouzelf op diverse vlakken meet. Vervolgens analyseert de Healy welke programma’s het beste ingezet kunnen worden voor jou. Deze programma’s helpen vastzittende patronen los te weken, emoties op te lossen en je trilling te verhogen. De programma’s die de Healy selecteert zijn de programma’s die op dit moment het meest bijdragen aan jouw welzijn. Vervolgens zendt de Healy de frequenties van die geselecteerde programma’s uit naar jouw lichaam, waarna jouw psyche en je lichaam de mogelijkheid krijgen zichzelf te ontdoen van trauma’s, emotionele ballast en vastgezette patronen.

Stimulatie van het zelfgenezend vermogen

De Healy verhoogt je trilling en stimuleert jouw zelfgenezend vermogen, waardoor je een lichter, vrijer, makkelijker en gelukkiger leven leidt.

Aangezien de Healy bijdraagt aan de Nieuwe Aarde en frequentiehealing en frequentie therapie naar mijn mening DE NIEUWE MANIER van GENEZEN is, bied ik vanaf nu Frequentie Therapie middels de Healy aan in mijn praktijk. Je kunt bij mij terecht voor regelmatige therapiesessies middels de Healy. Ik geef deze therapiesessies vooral op afstand.

Op naar een prachtige mooie Nieuwe Aarde vol liefdevolle mensen.

Boek een intakegesprek

Klik hier voor meer informatie en om direct een intakegesprek te boeken.

Liefdevolle groet, Erika

Met trots aangedreven door WordPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *